Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Na co se těšíte nejvíce |
Episode 2 |
|
40% |
[ 2 ] |
Portal |
|
20% |
[ 1 ] |
Team Fortres2 |
|
40% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 5 |
|
Autor |
Zpráva |
Choosen
|
|
Zaslal: st červen 13, 2007 12:54 pm Předmět: HL2 EP2 + přídavné hry |
|
|
Tak yb mě zajímalo , na co se těšíte nejvíce . Jestli na samotnou ep2 , nebo Portal a nebo "animovaný" team fortres2 .
Já osobně se už nemůžu dočkat na ten Portal. To bude paráda ... _________________ motta :
"Acta non verba"
"Per aspera ad astra" |
|
|
|
|
Pete66
|
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
Ja sem urcite pro vlastni Ep2 - podle videi to vypada paradne a hlavne se chci dozvedet dalsi posun v pribehu.
Nevim jak je to se zrusenim Balck boxu (nebo jak se jmenuje to vydani kde jsou vsechny 3 hry pohromade), ale jestli bude tak do nej urcite jdu!
TF2 oceni asi bracha - porad hraje TFC, tak snad ho nova verze nadchne.
A ohledne portalu zatim moc nevim - na jednu stranu revolucni a originalni hratelnost, na druhou stranu si nemyslim ze me to na delsi dobu zabavi. Ale rad se necham prekvapit! |
|
|
|
|
Pete66
|
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
Tak jak jste na tom s Orange Boxem?
Ep2 me primo nadchla (stejne jako HL2 samotny), Portal je taky skvely a i TF2 sem parkrat vyzkousel.
Ted jen doufam ze Ep3 vyjde do pristich Vanoc a pak uz nekolik let cekani na HL3 |
|
|
|
|
PavelU
|
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
Mám Orange Box doma. Ale kdy jej budu hrát nevím, snad ještě tento měsíc či v prosinci. |
|
|
|
|
Pete66
|
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 2:32 pm Předmět: |
|
|
TF2 me bere cim dal tim vic. Kdyz se sejde parta schopnych lidi, tak je to primo bozske
Moje oblibena povolani:
Soldier
Pyro
a posledni dobou Medic - sice si moc nezastrilim, ale body dostavam a pro tym je tato postava nepostradatelna! |
|
|
|
|
|