Zaslal: po říjen 21, 2019 5:44 pm Předmět: Mod Wolfenstein 3D: The Renovation - (1994)
V roce 1994 vyšla kompilace mnoha stovek úrovní od komunity ke hře Wolfenstein 3D. Jednalo se o balík Super Upgrades! Ten dnes bez problémů rozjedete ve verzi hry 1.4. Postup je uveden u příslušného add-onu na DH v diskuzi. Já si mod The Renovation konečně zahrál, přináším proto obrazovou dokumentaci, jak je zmíněný expansion pack variabilní, zábavnou a velmi originální hrou. U hry stráveny dva týdny poctivého hraní. Před tím jsem se rozjel u Trilogy Revisited + Nocturnal Missions SDL verze, tudíž mi krásně od ruky mod šel, ale pár složitých pasáží mě samozřejmě notně zpomalilo, přesto překonány a jsem již v závěrečné šesté epizodě hry.
Názvy jednotlivých souborů poukazují na danou lokaci, co je v ní zaznamenáno a podobně. Ve hře nahráno asi 16 hodin, jak to bylo dle herních statistik počítáno. Obtížnost č. 3, tedy ta předposlední.
Vloženo takto, o kódy zobrazení obrázků jsem přišel, když jsem neúmyslně smazal původní příspěvek v jiném tématu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.