Registrace | Hledat | FAQ | Seznam uživatelů | Uživatelské skupiny | Přihlášení

  Uživatel:    Heslo:       

  

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PavelU




 
Založen: 7.6.2007
Příspěvky: 350



PříspěvekZaslal: po únor 18, 2019 1:24 am    Předmět: Grand Theft Auto III - PC - (2002) Citovat

18. 2. 2019 - Zase hraji Grand Theft Auto III, protože je na Steamu k dispozici Reborn Mod. S ním je to opravdu pastva pro oči. Hru jsem sice hrál už třikrát, ale je to zkrátka nejkultovnější GTA, mnou navíc hráno jako první. Budu zde linkovat obrázky z řady situací a okamžiků ze hry. Co v ní lze, jak ji hraji. Přidám i nějaký ten kratší popisek.

Obrázek ukazuje Diablo Stalion na nadzemce v první části města. Přičemž jsem přímo uprostřed kolejí, kde je to vyšší šikmé místo. Dá se na něm v poho jezdit, ale je to moc obtížné. I dostat se na zmíněné místo. Auto díky tomu trochu poškozeno. Takto jsem ve hře jezdil už před 16 lety. Také řeším, jak vyzrát na odebrané zbraně ze závěru hry. Reborn přidává obsah z PS2 verze hry, ale pochybuji, že by na konci hráči jeho kompletní zbrojní výbava opět přistála v jeho inventáři.



Lze např. jezdit unikátní skoky, což pár set dolarů na účet přidá. Tzn. i obyč. skoky na tomtéž místě, na té zeleni u vody. Ale to bych musel skočit tak 1000x, aby z toho byly pořádné peníze. Tady ještě absentují nemovitosti z VC. Ty vydělávaly mnohem snáze.

_____________________________________________________________________________________________________

Na protější střeše s komíny si lze doplňovat štíty, životy a jednu ze zbraní. Tou je Ak-47, ruský Kalašnikov. Rychlým autem z nadzemky se tam dá doskočit. Např. Banshee z prodejny aut. Na té střeše si lze často doplňovat i náboje na vyšší zásobu. Skrze custom save mod, link na DH v diskuzi, jsem to zkoušel. Ale jde pouze tehdy, když ve hře začne nový den.



Hra má nelineárně pojaté plnění misí. Aby vám žádná neutekla, je nutné plnit vždy tu ikonku na mapě, která se tam objevila jako první. Až ji dokončíte, vrhnout se na další. U telefonních misí naopak platí, že by se neměly nechávat do pokročilé fáze hry, protože by po vás pak všude stříleli.

_____________________________________________________________________________________________________

Zdejší garáž je fakt malá, že nepojme více, jak jedno auto. Ale přeci jen ji lze mít otevřenou a pokoušet se tam nasoukat vozidel více. Druhý a třetí obrázek ukazuje, kde si může hráč s Banshee udělat závodní dráhu. Sjeté celé dokola, ale je to dost o hubu.



_____________________________________________________________________________________________________

19. 2. 2019 - Mise Salvatore svolává schůzku jde dokončit tak, že odděláte ty týpky z triády, dojedete k Salvatoreho mafiánské vile, ale dolů na levou stranu. Viz obrázek, kde to i s limuzínou jde posléze vyjet po trávě až nahoru na dvůr k vile. Není tedy vůbec potřeba se nějak zbavit zataraseného vstupu na pozemek, který střeží triáda svými auty.



_____________________________________________________________________________________________________

20. 2. 2019 - Ve hře objevena nová kratochvíle, která je fakt fest super! Lze s rychlými vozidly nerušeně jezdit na jednom plácku, kde se dá dostatečně rozjet, nic hráče neruší. Akorát musí dávat pozor, aby nespadl do moře. Ano, nachází se to u toho podzemního tunelu v první části města. S Banshee a Diablo Stalion celá dráha překonána za 20 až 23 vteřin. Ještě bude dobrý ten Yakuza automobil. U střechy se zásobami splněny postranní mise, kterak se jeden muž pokoušel každého odstranit, až jej další muž oddělal. Stylové a pěkné mise. Docela o hubu v teritroriu Triády.



_____________________________________________________________________________________________________

Možnost volně vejít do garáže, tzn. vidět ji z klasické third person kamery a přiblíženě. To samé v prodejně se zbraněmi, autolakovně. Jak hráč tasí do ruky zbraň a jde po ulici, načež jej uvidí policista, hned se po něm jde ohnat. Jo, nesmí vás vidět se zbraní. Limit FPS. Dále jedna mega funkce, jejíž přesné fungování si nechám pro sebe, neboť by mi mohla hodně pomoci v závěru hry. Ale mám ji alespoň částečně již odzkoušenou. Toto vše je výpis jednoduchých CS skriptů ve formě CLEO aplikace do hry, skrze níž jde netušeně upravovat a ovlivňovat hratelnost.

_____________________________________________________________________________________________________

21. 2. 2019 - Již zpřístupněna druhá část města, kterou nemám vůbec naučenou nazpaměť. U té první to vím už i poslepu, kde co je, jak v ní jezdit. Ale druhá, to se budu muset zase orientovat a hlavně i nějak pořádně prozkoumat kde co. Protože je tato část Liberty City i o něco větší. Navíc GTA III hraji již počtvrté, tudíž je maniakální poznání jejích základů hodně důležité, pro mě osobně ano. Takovéto otevřené a rozsáhlé hry se totiž nehrají každoročně. Také ověřen tip s ukládáním vozidel do rozměrnější garáže v úkrytu. S Reborn modem a CLEO skriptem se jich do jedné garáže vejde šest, zůstanou tam, garáž je samozřejmě přiblížena. Dnes odvezeno několik pohotovostních vozidel do přístavu v Portlandu.

_____________________________________________________________________________________________________

22. 2. 2019 - Níže uvedený tip na ukládání vozidel do garáže je z nemodifikované a staré verze hry, jak je tomu dnes, to nevím.

"Když jste ve druhém městě, můžete do garáže dát dvě auta. Ale když jedno auto necháte ve dveřích garáže a dveře se nezavřou, tak si tam mezi tím můžete dovézt aut kolik se vám zachce, a pak stačí s autem ve dveřích popojet do garáže, vystoupit a nechat je tam."

Ale přes dva různé CLEO skripty docílíte toho, že ve druhé části Liberty City můžete uložit do garáže šest aut, vrata zůstanou po celou dobu normálně otevřená a bude i přiblížený pohled a volná third person kamera postavy hráče. Pamatuji si, že i v prodejnách zbraní byla kdysi ta oddálená, špatně se ovládající kamera. I to nyní, na notně modifikované verzi hry, zcela odpadá. A doložím to vše dokumentujícími obrázky. Do garáže v druhém bydlišti jsem natěsnal sedmé vozidlo, které bylo jen na dvou kolech. Když se šikmo opřelo o ostatní auta v té garáži, ale po zavření vrat jedno vozidlo z garáže zmizelo. Napevno se tam tedy těch vozidel uloží jen těch šest. S CLEO skriptem.

Ty dva CLEO skripty nabízí mod Free Garage & Extended Garages.

d_extended_garages.cs
d_free_garages.cs
d_free_garages.txt



Obrázek č. 1, zleva, ukazuje tu garáž s auty, Obrázek č. 2 prodejnu zbraní a Obrázek č. 3 zabírá policistu, jak se snaží jít po hráči poté, co jej zahlédl s drženou zbraní v ruce. Nic jiného hráč nezapříčinil, přesto po něm policista vystartoval. Asi jako v reálu, kdyby mě Policie viděla se zbraní v ruce. Čtvrtý obrázek ukazuje zničený Yakuza Stinger poté, co skončil po skoku na rampu až na nadzemce. Přesněji, nastalý výbuch vozidla otočeného dopadem na střechu. Obrázek č. 5 poukazuje na člun z přístavu u Asuky, jenž lze dostat za koridor vojenské základny a doplout tak do třetí části města. Aniž by měl hráč splněny všechny úkoly v části druhé.

_____________________________________________________________________________________________________

23. 2. 2019 - Rozmyslel jsem si to, tudíž už nyní poskytnu přesný výpis použitých CLEO skriptů do hry Grand Theft Auto III. Jsou všechny obsaženy v modifikaci Scripts for Realism. S GTA III: Reborn jsou kompatibilní tyto soubory:

d_abort_weapon[X].cs - (Klávesou X lze vyjmout z inventáře hráče všechny jeho zbraně. Provede se jedinou ikonkou, která se objeví před hráčem, jak stiskne zmíněnou klávesu. Když se uloží do garáže, měly by tam ty zbraně zůstat i po splnění poslední hlavní mise hry.)
d_wanted_weapon.cs
d_weap_fix.cs
d_weapon_select.cs
d_extended_garages.cs - (Totéž z předešlého linku poblíž. Stačí mít ve složce jen jednou. Přidává do garáží větší kapacitu vozidel.)
d_FrameLimit60.cs - (Frame Limiter v nastavení hry musí být zapnutý)
d_free_ammunation.cs
d_moneyHUD.cs - (Odebere pár nul z položky peněz na HUDu, ať to více odpovídá realitě. Nejspíše v závislosti na momentální výši financí. Dále zpozorováno zásadní kolísání výše vlastněných financí, ať už do plusu či mínusu. Roli asi hrají všelijaké činnosti.)
Saving.cs - (Klávesou F4 může hráč libovolně uložit hru, kterou poté i úspěšně načte. Možné jen mimo jakékoli aktivované mise. Hodí se např. na sbírání zbraní, co někde poschovávané najdete.

_____________________________________________________________________________________________________

24. 2. 2019 - Létání s letadlem ve hře, jmenujícím se Dodo a přítomným na letišti, je poměrně problematické. Ačkoliv jsem našel tento pěkný návod, nešlo mi to v podstatě vůbec. Když už, tak Dodo zahučelo do vody. Pořádnou možnost na jeho ovládání, kdy to jde pohodlně a docílit i pocitu z letu, skýtá až modifikace Dodo Fix. Ta umožňuje konečně vzlétnout hodně do výšky, aniž by to hráči nešlo, letadlo nepadalo a tak. Ovládání je kurzorová šipka a Num. kláv. 9 - pro stoupání a Num. kláv. 6 - pro klesání. Přičemž v okamžiku kratšího rozjezdu z rampy a stisku 9 už letadlo v podstatě vzlétne. I při tomto způsobu jeho ovládání a letu ale platí, že musí hráč být stále obezřetný a dávat si velký pozor. Dosažená výška by měla být zhruba na úrovni nejvyšších budov, a často udržovat její stabilitu klesáním. Tak se dá už zcela pohodlně létat napříč celým Liberty City. Stinnou stránkou toho je design hry, budovy jsou jen duté obrysy, střechy vedou mimo mapu, objekty se propadnou. Není to prostě realisticky a pevně vybalancované. U takového pořizování fotek z letu, např. přes Fraps, tudíž neuškodí si dávat pozor na precizní snímek, bez těch uvedených engine nedostatků.

Abych mohl letadlo dovést do přístavu v Portlandu, musel jsem tedy opět uplatnit můj trik s člunem z přístavu ve druhé části města. Je ale dosti náročné nespadnout při tom do vody. Jakmile totiž kousek za armádním pozemkem člun dostanu na vodu, můžu neopatrným skokem skončit ve vodě a utopit se. Vždy jsem zatím na ten člun doskočil akorát, ale je to vážně obtížné. Přes Save mod uloženo na letišti u Doda, tím mohlo být letadlo řádně otestováno a využito pro jeden z vyžadovaných úkolů hry. A dokumentující obrázky samozřejmě přikládám. CLEO Mod do Grand Theft Auto III - Nutný na vkládání zmíněných CLEO skriptů.



_____________________________________________________________________________________________________

V roce 2015 jsem ke hře sepsal tyto Tipy na mise, které by mohly dát hráči zabrat. Dnes jsem zjistil, že je hodně obtížná i ta na telefonu "Království přichází". Jakmile dojedete k autu na parkovišti, zdrhněte z něj pryč a z patřičné vzdálenosti likvidujte nabíhající sebevrahy s výbušninami. Po několikerém střílení a výbuchů několika aut, se objeví hledanost na třech hvězdičkách. Takže sežeňte nějaké auto a jeďte se přelakovat. Nemusí být zabití úplně všichni z útočníků, tudíž lze odjet třeba do první lokace a doplnit si v ní zdraví a vestu. Já totiž při útěku před Policií málem skončil na zemi nehybně ležet. Vesta fuč, životy jen na hodnotě 3, ale do lakovny jsem to naštěstí stihl. Poté obezřetně docíleno vesty na molu a kousek od sídla triády doplněny i životy. Jezdit k nemocnici by nemělo smysl, kvůli možnému útoku Mafiánů. A jakmile je hráč opět svěží, může jet dokončit úkol na ono ukryté parkoviště. Tímto jsem splnil telefonní mise ve druhé části Liberty City.

_____________________________________________________________________________________________________

25. 2. 2019 - Stále pořádně neplním hlavní příběhovou linii, byť jsem už v prostřední části zabydlený dost. Ono tam toho lze provádět fakt spoustu. Třeba sbírat skryté balíčky, za které poté dostanu zbraňovou odměnu do každého z úkrytů ve hře. Za každých 10 zkompletovaných, tzn, 10, 20 a tak. Hodí se Uzi za 20 a granáty za 30 sebraných skrytých balíčků. Náboje do AK-47 pracně doplňuji na té střeše se dvěma vysokými komíny, kde jsem asi dvacet minut dokolečka sbíral další a další munici, abych měl minimálně 5000 její zásoby. Občas totiž provádím masakry nevinných chodců. Stačí jet do třetí části města podzemkou, dole na stanici každého střílet a zabíjet. Policajti přijedou a můžu se s nimi přetahovat a ujíždět jim. Až se zase ocitnu někde venku ve městě. Chci mít vysoký level statusu ve statistikách, ale bude to fuška. Každopádně, čtyřhvězdičkový status hledanosti mi plně vyhovuje. Proto to střádání zbrojní výbavy, plnění jiných úkolů. Jakmile jednou zbraň použiji, její zásobníky se tenčí, ani o tom nevím. A utrácet horentní sumy v obchodech se zbraněmi? Haha..

Skrytých balíčků aktuálně nalezeno a sebráno již 48. Ale musel jsem opět do Shoreside Vale, s pomocí člunu, který jsem sunul po silnici autem. To bylo o něco snazší, ale i tak otrava. V oblasti s rodinnými domky a zahradami s bazénem se na jednom místě nachází schovaný těžký automat M16, proto neprodleně sebrán. Načež ukládáno do té doby, dokud jsem k němu neměl 5000 nábojů. Za 70 skrytých balíčků je AK-47, ale je otázka, zda takový počet vůbec najdu. Bylo by fajn, již nemuset na tu střechu u nadzemky. Tam je to už nebezpečné, protože jde o území mafiánů v černých oblecích.



_____________________________________________________________________________________________________


26. 2. 2019 - Rád bych uvedl na pravou míru, jak to mám s cheaty v GTA. Kdysi jsem je samozřejmě vyzkoušel, ale nepovažuji naklikávání slovních kódů za čestné a od jisté doby je proto vůbec nepoužívám. GTAIII a Vice City jsou hratelné bez nich jedna báseň. Použití modifikací by sice v určitém ohledu mohlo zdání cheatů navozovat, ale nepovažuji je za ně. To vůbec. Vždyť kolikrát jsem musel uložit hru a opakovaně sbírat ikonky zbraní, to je regulérní a čisté hraní dle mého kodexu. Takže cheaty v GTA jsou u mě už zcela uzavřená kapitola. A modifikace naopak můžu. To je u mě hodně známé. Tím, že vznikají, nejsem sám, kdo je hraje. I ostatní mají rádi neustálé změny a vylepšování své oblíbené hry, aby ji opět mohli hrát jinak, řadu věcí si ulehčit a tak. Je to na každém. Toto tedy berte i jako mé stanovisko k modům do GTA III.



50 skrytých balíčků sebráno. Další odměnou je vesta v úkrytu. Na onu střechu už asi tedy není potřeba skákat. A M16 je super zbraň, jen dostupná dosti složitě, dokud nebude otevřen vjezd k letišti a přehradě.

_____________________________________________________________________________________________________

Řekl jsem si, že jestliže chci mít více skrytých balíčků, musím se vrátit do první lokace a systematicky ji celou nějak prošmejdit. Ono by to i šlo, ale všude po mě útočí, což už prostě nic jednoduchého nebude. Ale další čtveřici jsem našel. Obrázky odpoví jaké to jsou. Paradoxně některé objeveny s pomocí sniperky. Ze screenshotů je též patrné, že již vím, kde se nachází sebratelný Uzi, vesta, a plamenomet.



_____________________________________________________________________________________________________

Tak momentálně mám sebraných již 58 skrytých balíčků, chci jich totiž mít minimálně 70. Ale bude to pochopitelně fuška. Zkusil jsem si misi s paparazim na člunu. Při tom objeven na molu balíček. O něco dříve jsem v druhé části absolvoval menší střílečku s chodci a policisty, až pět aktivních hvězdiček, ale v poho jsem se dostal do lakovny u Diablo gangu. Z toho důvodu opět vyplýtvány cenné náboje do M16 automatu, asi pět stovek kulek na pár dávek zásobníků. Tudíž bylo nutné se opět vydat k letišti a vilám do kopců, kde je ona zbraň ukryta vzadu v jedné ze zahrad. To mi přihrálo další dva skryté balíčky. Tentokrát jsem použil policejní člun ze zmíněné mise, dostal jej na silnici a sunul ho armádním náklaďákem k vodě. Tento způsob se ukázal být nejefektivnějším a nejjistějším, jak se dostat do nepřístupné a mnou tak oblíbené lokace města Liberty. M16 vybavím minimálně 10 000 náboji do zásoby.



_____________________________________________________________________________________________________

27. 2. 2019 -

Aktuálně v mém vlastnictví šedesát dva skrytých balíčků. Je na čase se s vervou pustit do zevrubného plnění misí. Posplňováno několik misí pro Kenjiho, bráchu Asuky. Nutno dodat, že velmi pěkné. Dopředu jsem si schoval vozidlo Yardie Lobo, který je v jedné z misí potřeba. Mám jej v garáži v prvním úkrytu, auto se mi hodně líbí, jak má koncipované pružení. Velmi stylové. A jelikož jsem jej v průběhu mise s kartelem nemohl nikde najít, bylo jasné, kam se pro něj musím vydat. Na parkovišti před nemocnicí zneškodněni protivníci, sebrán kufřík a bylo to. Grand Theft Auto je rovněž výtečný úkol, kdy musí hráč dovézt nepoškozená superrychlá žihadla do garáže, protože jej v rámci cti chce jeden z Kenjiho klientů. Vydělaných prachů přes 700 000 dolarů. Automat M16 radikálně zjednodušuje všechny střílecí mise, ale jsem za to rád. Holt um hráče, alespoň s tím není práce. Mafoušům od Salvatoreho to taky nedá žádnou námahu, když na mě útočí a udělají mi z vozidla popel.



Opět jsem ve Shoreside Vale doplnil M16, již těch deklarovaných 10 000 nábojů. Při potulování nalezeny další skryté balíčky, kterých mám 65. Na jedné ze střech získán raketomet, ten doplněn na hodnotu 100. Poté opět čilé hraní dostupných misí od Kenjiho, v nichž všechny splněny se zbraněmi M16 a Bazukou. Další aktivní ikonou je týpek z toalet v parku. I pro něho něco rozpracovaného a dodělaného. Již je možné si v armádním skladu něco koupit, ale já už nic nepotřebuji. Jelikož jsem nyní hodně zásobovanej a připravenej na jakékoli problémy násilného charakteru. Těžký automat M16 je k nalezení také na přehradě, kde hra končí zúčtováním s kartelem. Nachází se na jedněch schůdcích. Pro závěr hry by tedy mohl posloužit.

_____________________________________________________________________________________________________

28. 2. 2019 - Plaster, Blaster nyní probíhal jinak. Sejmul jsem asi dvě nebo tři falešné sanitky a tu správnou pak naháněl po městě. Tělo se musí zneškodnit bazukou. Nevím, jestli to mění Reborn Mod, či jak. Ale můj návod byl k ničemu. Skrytých balíčků objeveno 67, potřebuji tři k zisku Kalašnikova. Jakou mám nastavenu citlivost myši, v nastavení citlivosti ve hře - hodnota 8. Na mé myši spínačem při zapnuté hře dán povel citlivosti 1600 DPI. To je pro hraní GTA III ideální citlivost, s níž nejsou žádné problémy. Např. ve Serious Sam: The Second Encounter používám 5000 DPI. Běžně u většiny věcí 3200 DPI. Misí splněno ve 4:00 hod ráno 50, včetně té se Stalionem v patrových garážích. Jak splnit misi Výsadek na moři, sebrat šest balíčků a člunem se vrátit k molu, z kterého jste startovali. Tam mít přistavené rychlé a nepoškozené vozidlo, odjet jím ke skokánku pro hvězdičku. Při čtyřech hvězdičkách pak v pohodě dojet do lakovny a posléze k Donaldovi.

Mise Grand Theft Aero znamená zásadní posun v příběhu hry Grand Theft Auto III. Mimo jiné se hráč poprvé oficiálně dostane do oblasti s letištěm, tedy do Shoreside Vale. Už tak odpadá pochybný člun a přesouvání jej autem po silnici za ohraničený koridor. V té třetí lokaci jsem před pár dny odvezl do skladiště pár vyžadovaných aut. Dnes opět nějaké našel a dovezl. Ale jak v přístavu, tak zde mi ještě několik vzácných modelů chybí. Odehráno 60 procent hry. Teď je důležité jet mise ve správném pořadí, jak jsem uváděl zde v textu na počátku. Přesněji, ty ikonky jednotlivých zadavatelů. 1.) Ikonka D, - 2.) ikonka R, - 3.) Ikonka A. Telefonní mise ve Shoreside Vale je možné hrát libovolně, ale spíše je doporučuji splnit hned. V garáži u třetího úkrytu vtěsnáno pět aut, ačkoli se jich tam má vejít jen čtveřice Smile Na letišti skočené dva nebo tři unikátní skoky. Již 69 skrytých balíčků, jediný chybí k zisku AK-47 do úkrytu. Splněny dvě výtržnosti s ikonkou lebek. Opět jedna delší honička s policisty po celém Liberty. Vesměs dvě a tři hvězdičky. Ten podmořský tunel je suprový, jen je málo pod zemí veden, pod vodou. Když se v první lokaci kouknete na moře a úroveň tunelu, není dostatečně níže položen a vzájemně mi to příliš nesedí, ale to je jen detail. Zbraně se hezky kupí. Na staveništi objeven sedmdesátý skrytý balíček, čímž již mám v úkrytu tolik očekávaný AK-47. Docela mazec, že jsem zvládl najít takové množství skrytých balíčků. Zbytek mě už asi nevytrhne.



_____________________________________________________________________________________________________

1. 3. 2019 - 72 skrytých balíčků, 12 dokončených unikátních skoků. Splněno pár lebek výtržností, přičemž ta s Mafiány již nesplnitelná. Jdou po mně, takže dost obtížné. Auta kompletně dovezena v Portlandu i Shoreside Vale garážích. Problém je ten, že v Portlandu jsem zprvu měl nějaká obyč. vozidla, pak mi na tu garáž skočila ta pohotovostní z jeřábu. Tudíž tu první várku asi nemám jak dát. Já to zprvu neplnil, rovněž řada jiných aktivit je vhodná na začátku hry. Ale za dvojí dovoz obdrženo asi 400 000 dolarů dohromady, takže alespoň něco. Ve hře odehráno 53 misí ze 73, v procentech je hra na úrovni 61. Ještě mi i s telefonními misemi zbývá zkompletovat zhruba třináct misí. Na checkpoint mise asi kašlu, jedna vlastně již splněna. Pak jedině ta malá odpalovací autíčka, ale ty dodávky jsem zapomněl, kde jsou. U týpka s těžkou zbrojí objeven za zídkou jakýsi prostor, jakoby schůdky s molem, ale nic tam není. Dá se tam v poho přeskočit i jít, je to pevná zem. Dobré na panoramatické fotky města. Save ve třetím úkrytu.



_____________________________________________________________________________________________________

2. 3. 2019 - Splněny tři telefonní mise ve Shoreside Vale, řádně obtížné. To střílení s Uzi z auta, navíc z boku, je největší ojeb v této hře. Fakt že jo, sakra! Čtvrtou misí je sbírání těžkých paklů zlata, které notně zpomalí auto. Chtěl bych mít skryté balíčky na 80, ale to chci vidět, je to řehole. Ale našel jsem jich už fakt hodně. Fíha. Unikátních skoků splněno 13/20. Skrytých balíčků sebráno 73/100. Misí zkompletováno 56. Ten dovoz vozidla s výbušninou, které nesmělo být během jízdy poškozeno, byl fest mazec! Garáž byla hned před Salvatoreho vilou, v sektoru s Mafiány. Od Portlandu vyjeto po trávě, z pozemku dotyčného kápa vjeto na silnici. Tam na mě kupodivu nikdo nestřílel. Poté jsem stejnou cestou jel zpět do Shoreside Vale.



_____________________________________________________________________________________________________

3. 3. 2019 - Mise na telefonu kompletně dokončené. Nalezen skrytý balíček č. 74, u kterého byla Yardie výtržnost. Ze střechy obtížně plnitelná, ale ze zdola, za zábradlím, již šla na první dobrou. Potřebuji ještě šest balíčků a přibude mi do úkrytu sniperka. Finanční obnos dosahuje výše téměř dvou miliónů dolarů.
_____________________________________________________________________________________________________

4. 3. 2019 - Blížím se konci a začíná přituhovat. Což se projevuje nefunkčností modifikované verze hry. Nevím, co to způsobovalo, ale dvě mise s bezpečnostní modrou dodávkou, v níž byl cenný náklad, se sekly a hra nereagovala. Musel jsem nahodit nijak neupravenou verzi hry, zatímco ta plně modnutá byla stále na disku. GTA III používá dobře řešené save pozice, tudíž to ničemu nevadí a funguje to bez jakéhokoli dodatečného kopírování. Mimo mise Escort servis a Návnada samozřejmě pustím tu verzi, o níž tu od 18. 2. 2019 píši, to je jasné. Sand mi půjde právě tato verze dohrát. Odehraných procent 70, misí splněno 61, vyděláno 2 000 000 dolarů. Mise Návnada 2 a Espresso 2-GO! jsou funkční bez problémů, tak to snad půjde dohrát s Reborn Modem.

Jak splnit misi S.A.M.. Dojet s lodí k bójce, poté dojet k přistávací dráze na letišti, která je poblíž. Lodí vyjet trošku na sucho, ale nechat ji částečně ve vodě. Na pevné zemi sledujte přilétávající letadlo. To se bude ve výšce blížit k této přistávací rampě, načež ho raketometem sestřelte. Pokud minete, propásnete příležitost a nutno bude to celé opakovat. Po sestřelení musíte sebrat náklad, ten je částečně na suchu, ale i ve vodě. Takže opět musíte použít loď a vše posbírat. Misi dokončíte tak, že přijedete k totožnému molu, od kterého jste v této misi startovali lodí. Rychlým autem, které si na molu nějaké nechejte, upalujte ke garážím se přelakovat. Stihl jsem to v pohodě. Poté jen dojdete ke staveništi a mise splněna.

Závěrečná hlavní mise hry, tedy Výměna, opět splněna dle mého postupu z tipů. Akorát jsem použil jen obyčejnou pistoli a M16 automat, sebraný po kartelu. Než si tuto misi půjdete vzít, vyplatí se vaše zbraně mít uložené v garáži. Po dohrání hry si je z ní zase vezmete zpátky a o jejich kapacitu nijak nepřijdete. Jde to, osobně vyzkoušeno, jak jsem tu v průběhu hraní psal. Reborn Mod a řada CLEO skriptů tedy umožňují hru kompletně dohrát. Potíže byly jen ve dvou misích, ty vyřešeny hraním na neupravené verzi hry. Nyní občas GTA III zapnu a budu se věnovat vedlejším aktivitám. Pařbě zdar. Trestní poměr mám na statusu Pravá ruka 2777. Peněz vyděláno 2 600 000 dolarů.
_____________________________________________________________________________________________________

9. 3. 2019 - Taxíkem odvezeno a vysazeno již 244 pasažérů. Na jeden zátah jsem zvládl 108 pasažérů s Borgnine taxíkem, který se nachází u Diablo gangu v prvním městě. Jestli je i jinde, to nevím. Na plnění taxi misí je ideální druhá část města, kde se to dá odjezdit s klidem. I když po hráči střílí kartel. Přičemž jednotlivá stanoviště nabírání pasažérů se neustále opakují a hráč tak stále jezdí sem a tam. A při tom i opravuje vozidlo, aby náhodou nezačalo hořet. Onen bonusový Taxík je sice rychlejší, ale moc toho nevydrží. Podařilo se mi nalézt další skrytý balíček, v pořadí 76. Procent odehraných 77, peněz vyděláno 3 300 000 dolarů.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1

  


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group  Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com  Style created by phpBBTema