Registrace | Hledat | FAQ | Seznam uživatelů | Uživatelské skupiny | Přihlášení

  Uživatel:    Heslo:       

  

Přidat nové téma   Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PavelU




 
Založen: 7.6.2007
Příspěvky: 350



PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 2:10 am    Předmět: Invasion 2 Citovat

Po odehrání dvaceti pěti map musím říct, že nijak špatný mod není. Je určitě snadněji navržen a hraje se stejně dobře, jako předešlý první díl. Mapy plně využívají potenciálu druhého Dooma a jsou tak solidně rozsáhlé, byť se samozřejmě najdou i ty menší, jež slouží jako odpočinkové části těch velkých. Oba styly jsou tedy umě střídány a spolu s jejich level designem nabízí adekvátní zábavu. Mě ale nejvíce ohromila právě dvacátá pátá mapa, patřící do těch velkých, jejíž název "Mission Impossible" mluví za vše. Jak si lze na přiložených screenshotech všimnout, byla hodně propracovaná a do jedné z jejích závěrečných lokací se bylo možné podívat již na jejím úplném počátku. O to více hardcore se mi následně hrála, Těžší mapu jsem snad ještě nikdy nehrál, a tuto konrkétně bude docela těžké něčím překonat.

Dohráno. Musím říct, že se mi mod líbil. Mapy byly pěkné, zábava taktéž, mačkání tlačítek a bloudění místy otravující a matoucí. Ale to už k Doomu patří. Pár secretů nalezeno, z prostředí nechyběla naprostá většina, kde se jen můžou mody odehrávat. Takže to rozhodně nebyla nuda, samotný závěr ve stejném duchu, jako původní Doom 2 nebo Vile Flesh, akorát notně zjednodušen a o to zajímavěji naservírován. Zkrátka parádní řežba, bezkonkurenčně nejlepší mapou zůstává ta pětadvacátá. U mě za 80%. Herní doba celkově 15 hodin a 56 minut. O něco míň, než u Vile Flesh. Nicméně alespoň 120 minut je třeba odečíst kvůli zákysům. I těch skoro 14 hodin poctivý střílečky je ale fajn. Doporučuji protřelým gamerům, co si libují ve starých a hlavně klasicky pojmutých FPSkách.









Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Site Admin



 
Založen: 5.6.2007
Příspěvky: 131



PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 4:30 pm    Předmět: Citovat

haruji ted mod eal guns hardocore a mam k tomu rozehranou invazi 1,doom timhle modem ziskal realnejsi podobu,invazi 2 vyskousim taky jakmile budu mit dohrano
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Strana 1 z 1

  


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group  Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com  Style created by phpBBTema