Registrace | Hledat | FAQ | Seznam uživatelů | Uživatelské skupiny | Přihlášení

  Uživatel:    Heslo:       

  

Přidat nové téma   Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PavelU




 
Založen: 7.6.2007
Příspěvky: 350



PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2008 1:25 am    Předmět: The Conspiracy in Shadow 2 Citovat

Konečně jsem se dostal přes začátek. A hra mě baví i při opakovaném hraní. Co se týče obtížnosti, tak ta vyplívá jen z nutnosti absolvovat pár úseků, nikoli podle sebe, ale tak jak si je nadesignovali tvůrci modu. Je to tak více realističtější, logičtější a alespoň to není jedno a totéž známé z jiných modů.

Příklad ze začátku: Jakmile se objeví Alien Slaves, tak se sice respawnují, ale stačí je rychle sejmout, vracet se, zachránit strážníka u počítače a je to v pohodě. Pěkné je že díky těm silovým polím, se k vám potvory nedostanou. Jen vás vidí a útočí, to se mi líbilo. Dále je v této hře několik nesmrtelných alienů, sloužicích zřejmě jen k tomu aby tak poskytli hráči jinou než obvyklou taktiku. Spočívající v tom že se vypustí kyselina pod podlahou, skočí se tam a nepřátelé zahlédnou cíl, takže pobíhají a útočí. Tak jim lze utéct a dostat se zpět do chodby kde předtím stáli, tam jen použít tlačítko a slézt žebříkem.

Tyto prvky se vyskytují v průběhu celé hry, ale ne tak často. Dále tam je i nutnost, se ve stanoveném limitu na určitém místě ubránit a likvidovat nepřátele. Jinak je to klasická střílečka s pěkným designem, slušnými hádankami a obtížností vyplívající jen z té občasné nesmrtelnosti potvor, jejich sporadickému respawnu a možnými problémy se savy, v případě že hráč něco zvorá, nestihne, nebo udělá blbě. Účinnost zbraní je obvyklá, na medium obtížnost lehnou po dvou zásazích z brokárny skoro všichni. Snad krom zombií, ty jsou ale pomalé a stačí na ně nůž.

Ale ne každému tenhle styl hraní sedne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PavelU




 
Založen: 7.6.2007
Příspěvky: 350



PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2008 6:48 pm    Předmět: Citovat

Na Steamu docházelo k neustálým errorům se savy! V rámci zapnuté hry na jeden zátah "no problem" ale pak se mi hra sekla a ukončila. Takže opětovně spustím a save se nenačte už. To mě naštvalo, a jelikož jsem si nedokázal představit že bych už nemohl v TCiS2 pokračovat dál, tak mi nezbylo než oprášit starou dobrou verzi HL1 v.45/1.1.0.8 a konečně bylo po problémech. Překvapilo mě že jsem nemusel patchovat, custom game už bylo v menu. Sice mi tahle verze HL dělá stejné neduhy co předtím, ale oproti těm sejvům je to v pohodě.

A dostal jsem se už do místa kde sem kdysi zkejsnul a TCiS2 tak nedohrál celé. Nyní jsem už přišel na řešení hádanky a můžu tak pokračovat dál. Zatím jsem zhruba v polovině hry takže doufám že se mi ji podaří celou dohrát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PavelU




 
Založen: 7.6.2007
Příspěvky: 350



PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2008 11:32 pm    Předmět: Citovat

Dohráno, The Conspiracy in Shadow 2. Tak mod nebyl nijak moc dlouhý, odhaduji že je zhruba tak dlouhý jako Todesangst 2 či dokonce kratší. Má jen deset map v kampani. Celkově tenhle mod vyniká díky použitým texturám, modelům, pár nápadům, několika hádankami (ty ale nebyly nic extra) Poměrně často bylo nutné vodit vědce, strážníky nebo techniky. Co se soubojů týče tak ty byly docela obtížné, a to kvůli nedostatku nábojů a taky kvůli tomu respawnu, odhaduji že k němu došlo asi jen třikrát/čtyřikrát za celou hru. Modří alieni tam byli asi pětkrát, šlo jim ale v pohodě utéct.

Celkově si myslím že tato modifikace stojí za zahrání, a to kvůli desingnu/ struktuře jednotlivých levelů a příběhu. Zvlášt originální byl opět konec.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Strana 1 z 1

  


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group  Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com  Style created by phpBBTema