Registrace | Hledat | FAQ | Seznam uživatelů | Uživatelské skupiny | Přihlášení

  Uživatel:    Heslo:       

  

Přidat nové téma   Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PavelU




 
Založen: 7.6.2007
Příspěvky: 350



PříspěvekZaslal: po leden 21, 2008 5:13 pm    Předmět: Timeline II: Iced Earth Citovat

Tato několik let stará modifikace, která přímo navazuje na předešlý díl, od tvůrce Rosse Smithe, nabízí nevídaných 47 map. Které jsou jedny z nejrozsáhlejších a nejpropracovanějších, alespoň co se týče jejich náplně. Nebo? nepřátelé tu jsou jen pro okrasu a tím hlavním jsou logické hádanky. Ty nijak nevybočují oproti normálu, přesto ale patří k těm složitějším. Jednou po vás hra chce např. nalezení přístupové karty, tlačítka, schované cesty dál nebo zničení krystalu a podobně. Což se může na první pohled jevit celkem bezproblémově. Ve skutečnosti jsou tyto úkoly o trochu obtížnější, a v každé další mapě tak vždy nevíte kudy a jak dál. Jen díky pečlivému přemýšlení a sledování okolí vám hra umožní se dál dostat. Z tohoto důvodu nejeden hráč, stejně jako já, sáhne po návodu. Od toho se odvíjí i nízká zábavnost celé hry. Kterou drží nad vodou jen různorodě vyvedené mapy, obohacené o nové textury, nějaké ty modely a podobně.

Protivníci jež při vašem putování na ledové Zemi potkáte ničím nepřekvapí, nebo? jsou už důvěrně známí, to platí i o zbraních a munici. Doporučuji pečlivě prohledávat různá zákoutí, bedny a tak. Jinak by jste měli málo nábojů. Ve hře jsou i různě zapadlá místa, jež nejsou pro postup dál důležitá. Pouze skrývají nějakou tu munici, lékárničku nebo nepřítele.

Na začátku modifikace se ocitnete kdesi v horách, později se dostanete raketou na vesmírnou základnu, z ní do Londýna, z něho do podzemní spleti tunelů a metra. Jak se budete blížit ke konci tak si zpřístupníte teleport, a přenesete se na Xen. V úplně poslední etapě hry se pak ocitnete v zasněžené nacistické základně. V Londýně se mi nejvíce líbil Tower Bridge, i způsob jakým jsem se přes něj dostal dál. Mám-li posoudit celkový design jednotlivých map v tomto letitém počinu, tak musím říci že mapy nebyly vůbec špatně navržené a docela se mi líbily. I když žádný zázrak to nebyl. Přesto si ale Ross Smith dal docela záležet aby jednotlivá prostředí nějak vypadala a měla šmrnc.

Co se týče nových či neobvyklých nápadů, tak moc jich tu nebylo. Nejvíce se mi asi líbilo svezení autem nebo lanovkou. Dále způsob jak jsem se dostal za neustálé palby ninja bojovnic do metra. A docela mě překvapil jeden vědec jenž vstoupil do takové komory, ta následně vybouchla a já mohl jít dál. Dobře byla provedená i část na skále, kde to klouzalo a bylo potřeba se dostat přes úzkou cestičku, jež vedla do tunelu. Nejlepší ale byl let letadlem a stylové přistání s následným výbuchem.

Celkově jde o průměrnou modifikaci, která nabízí desítky hádanek a map. Dále několik hodin ne moc oslňující zábavy. Hru tedy doporučuji převážně těm co chtějí mít odehrané a splněné všechny díly z této trojdílné série.

Design map 65%
Originalita 60%
Zábava 60%

Celkem 63%





Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Strana 1 z 1

  


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group  Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com  Style created by phpBBTema