Registrace | Hledat | FAQ | Seznam uživatelů | Uživatelské skupiny | Přihlášení

  Uživatel:    Heslo:       

  

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PavelU




 
Založen: 7.6.2007
Příspěvky: 350



PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2007 9:51 pm    Předmět: Návod na The Gate Citovat

The Gate

Přináším ti návod na jednu z nejlepších, nejslavnějších, nejpropracovanějších a nejrealističtějších Half-Life 1 singleplayer modifikací která kdy vyšla, jmenující se The Gate, tedy Brána. Snoubí se v ní úcta k největším Hollywoodským filmům či hudebním skladatelům, např. Indiana Jones a John Williams. Hra pojednává o tom, jak nacisté objevili za druhé světové války Bránu kterou lze cestovat. Jde o totální konverzi HL1, to znamená že tato modifikace mění úplně vše z původní hry. Čekají tě nové textury, modely, mapy, příběh a logické hádanky. V době kdy The Gate vyšla, v roce 2003, šlo o mimořádný počin nabízející neuvěřitelnou atmosféru, reálné dobové zbraně, propracované logické hádanky a tuhé boje s fašisty. The Gate jsem se rozhodl si zahrát na obtížnost Hard, proto tomu bude uzpůsoben i návod, týká se to ale jen soubojů a tvého zranění. Tahle hra má totiž oproti jiným střílečkám, svou obtížnost nasazenou o něco výš. A už i na Easy je tak The Gate těžká a co teprve na Hard! Dá se tedy říci že je tato hra hlavně pro zkušeného hráče, kterému hardcore nádech hry nevadí, ale naopak je pro něho výzvou.

1. Level

Vyjdi ven a běž k vrtulníku, spustí se animačka a úvodní začátek hry. Poté pokračuj od vrtulníku na základnu, rovně chodbou a doprava k očnímu skeneru s červenými paprsky. Po jeho použití se ti uvolní průchod dál. Skleněné dveře tě dovedou do další chodby, až přijdeš k dvěma odbočkám, jdi tou rovně. A za dveřmi je neosvětlená chodba s vědcem, zde pokračuj pravou stranou a k výtahu. Ten tě vyveze výš, kde tě dveře dovedou do zasedací místnosti. Po skončení animace projdi protějšími dveřmi a chodbou dolů, běž jí až na konec. Poté pravou stranou a kulatým průchodem dojdeš až k Bráně, vstup do ní a budeš přenesen zpět v čase do místa kde byla brána kdysi objevena.

2. Level

Od Brány běž podél dvou sloupů, skrz pavučinu a v chodbě jdi doprava, kus cesty a přijdeš k první odbočce vedoucí dolů. Vydej se tam. Na rozcestí jdi pravou stranou a dojdi na ochoz. Slez žebříkem na pravé straně, dolů a všimni si stolku s rádiem, u stěny. Odsud je kousek od tebe, uprostřed ohraničená šachta, přeskoč jí a žebříkem slez dolů. Měj zapnutou baterku a uvidíš jednu bednu, odhrň z ní poškozený poklop a najdeš v ní nůž. Který si vezmi, poté se vra? až k rozcestí kde jsi předtím odbočil doleva. A nyní pokračuj zbylým směrem, chodba tě dovede k dřevěné lávce. Opatrně jí přeskoč na druhou stranu, nebo? se pod tebou bude bortit. Na rozcestí pokračuj doprava, doleva, a doprava, v předešlé chodbě jsou bedny. Přisuň si jednu k jakési rakvi, přeskoč do ní pomocí přisunuté bedny. Nožem si udělej díru, vzápětí se propadneš do vody a opět budeš bez nože. Vyjdi po schodech do protější chodby a následuj ji dál.

3. Level

Přijdeš ke kolu a dveřím, které si otevři. Ve skladu běž dál, až se spustí animace ve které uvidíš vojáka. Po jejím skončení běž rychle tím směrem co běžel voják, hned jak tě uvidí tak běž zpět do skladu. Oběhni bedny a bude li voják už také ve skladišti, tak se vra? do chodby, v ní je napravo páka kterou si rychle zavři dveře co se ti předtím sami otevřely. Tím se zbavíš vojáka, buď tak že ho dveře rozdrtí a ty tak získáš jeho samopal, nebo voják zůstane ve skladu uvězněný. V každém případě pokračuj dál do místa které bylo předtím střežené a najdeš další dveře s kolem. Za nimi tě dlouhá chodba dovede ke dvěma bednám a východu. Nalevo si vezmi na stole pistoli a napravo health. Vzápětí budeš napaden hlídkou! Po její eliminaci musíš opatrně projít mezi dlaždicemi z nichž na tebe při špatném pohybu zaútočí bodáky, jde o klasickou past vyskytující se v Egyptě poměrně běžně, jak je známé z mnoha filmů. Projdi mezi třetím a druhým sloupcem jednotlivých řad. A u třetí dlaždice, v její mezeře, se rozběhni a přeskoč o jednu dlaždici dál. Zbylé místo ve stejném sloupci, kde si předtím šel, stačí také přeskočit stejným způsobem a měl by si se dostat úspěšně za tuto past. Uchop samopal a na pravé straně zneškodni vojáka. Běž až přijdeš ke třem kyvadlům, mezi nimiž opatrně projdi. Cestou dál a dostaneš se k vojákovi. Až ho sejmeš tak pokračuj ven k mělké vodě. Kde je opět další past v podobě smrticích bodáků (pasti se vyhneš tak že obejdeš všechny paprsky které vrhá světlo, což zároveň slouží i jako navigace kudy jít) a vzadu na tebe budou útočit dva vojáci schovaní za křovím. Ale dá se to, základem je vystřílet nejdříve nacisty, stačí se skrývat podél bočních zídek, pozor musíš dávat i na granáty jež ti občas přistanou mezi tvýma očima. A až pak teprve past obejít. Zahni doprava a potop se, nyní podplav pod vodou cestou dál. Jde o poměrně dlouhý úsek proto doporučuji si health/zdraví držet na minimální hodnotě 60 či 70%. Při nižší hodnotě by jsi si se nestačil vynořit a utopil by ses.

4. Level

Plav stále dál až spatříš dvě mřížky, ty jdou rozbít nožem, u té co je blíž se nadechni a pokračuj k té druhé. Vylez z vody a zneškodni protivníky. Poté vystoupej po schodech a u dvou beden seber granáty. Které následně použij na zničení kulometčíka v dáli, jenž na tebe nelítostně střílí, stačí dva granáty. Jdi dál kde opět použij hrubou sílu. Celé to obejdi a přijdeš k průchodu s dvěma loučemi. Několikrát zatoč a ocitneš se u stěny s malbami, kde se dá v zatemněném skladu s bednami něco málo najít. Dál následuj chodbu a ještě než jí odbočíš, tak nalevo je schovaný voják a lékárnička, z muniční bedny si vezmi sniperku a bazuku. Sejdi dolů, vyčisti oblast a okolo beden jdi pod loučemi. Pravý směr tě zavede ke schodům jež vedou ven na most, nejdříve si doplň munici do bazuky, kde eliminuj odpor a střel do sudu co je vzadu na pravé straně. Poté jdi dál, u beden si doplň zdraví a osvoboď muže z klece, spustí se sekvence a tím je tato úroveň kompletní.

5. Level

Rozbij bedny, ty co jdou, poznáš tak že je na nich fašistický symbol, a vyjdi ven. Nyní tě čeká stealth postup úrovní, tzn. že se nesmíš prozradit a nepřítele můžeš zneškodnit pouze nožem. Projdi pootevřenou brankou a podél nákladního vozidla se vydej levou stranou, schovaný mezi bednami. Přijdeš k tanku, kde je napravo voják, kterého sejmi nožem a naproti tobě je věž. Dávej pozor aby si nebyl spatřen. Z místa kde jsi použil nůž se dej opatrně k protějšímu stožáru, u nějž je další tank, a tady potichu přeskoč zábradlí u domku, z bedny rychle seskoč a schovej se. Nebudeš li odhalen, voják uvnitř nesmí spustit poplach, tak ho rychle zneškodni, můžeš si od něho sebrat náboje. Nyní vyjdi ven a dej se zpět stejným místem co jsi se dostal do domku. Otevři si protější bránu za kterou je věž, a neprozrazen pokračuj mezi vozidly levým směrem. Až přijdeš ke vratům a jedněm dveřím napravo. Za nimi jsou ještě jedny takové dveře. V dalším areálu vstup do šedivých dveří jež vedou do chodby. V níž tě dveře zavedou do neosvětleného skladu, kde je nalevo vzadu zavřená šachta, otevři si ji, kolem na levé straně, hned u ní. A lez až na konec do sousední chody kterou pokračuj.
6. Level

Z chodby se dostaneš do garáže, promluv si s vězněm jenž je ve vojenském autě a druhými dveřmi vzadu jdi dál. Z chodby se dostaneš do menší ústředny, na záchodě zastřel protivníka a seber si od něho klíče. Sebereš je tak že se skrčíš a dotkneš se jich, tak by si je měl sebrat. Poté se vra? do garáže a nalezenými klíči osvoboď z auta vězně, a to tak že dole u země odemkni zámek. Nyní jdi s osvobozeným k velkým bílým vratům, otevřou se ti. Venku si zazoomuj sniperkou, a? vidíš na rozhledně obchůzkáře, stále se nesmíš prozradit. U závory sejmi nožem vrátného, zvedni závoru a neprodleně se schovej do pravého rohu! Teď se vra? do garáže pro doktora co byl v automobilu, a opatrně s ním pokračuj k zavřeným dveřím rozhledny, a odsud ho veď podél stěny až úplně dozadu, kde zaboč a přijdeš k tanku na pravé straně. Budeš li mít sebou doktora, tak ti otevře protější dveře naproti tanku. Následuj ho dovnitř a doktor zůstane u stolu se svíčkou. Teď je potřeba hlavně abys ho schoval do stínu, než přijede k bráně auto, celou situaci lze sledovat a poslouchat skrz okno, poté se dveře, kterými si sem vstoupil, opět otevřou a budeš moct nyní jít, schován za tankem a nádrží, k otevřené bráně. U níž stojí auto a díky tomu tě nacisté nevidí. Jdi od auta naproti k brance a jí se dostaneš k dřevěným dveřím. Shlédni si další z mnoha působivých sekvencí.

7. Level

Uvnitř kde jsi jsou troje dveře, za jedněmi si můžeš doplnit a další tě dovedou k poklopu do podzemních kanálů, tudy vede cesta dál. Chceš li ale najít na čerstvém vzduchu další ukryté lékárničky, tak k nim vedou třetí dveře, přestože je nepravděpodobné že by si měl nedostatek zdraví. Vykroč tedy dveřmi na čerstvý vzduch a sejdi z rampy. Podél sudů projdi průchodem s planoucí loučí, o kousek dál zaboč, až přijdeš k sudu a dvěma bednám v rohu. Tady jdi vedoucí cestou, dále je další průchod, od něj zatoč a jsi u dřevěného vozíku. Za nímž jsou schody a zábradlí, kde si v bedně vezmi lékárničku. Od schodů se dej rovně, následně doleva a nechej se vést stále vpřed. Po chvíli přijdeš k brance za níž je velká zelená budova. Tady hned zaboč doprava, mezi bedny a vzadu jsou další tři menší, v jedné z nich na tebe čeká další lékárnička. Tentokrát se samozřejmě vra? zpět k cestě do podzemí kterou pokračuj do další části.

8. Level

Kanál tě zavede k místu kde sejdi níž, u splavu na hladině jsou dva sudy, jeden je napravo a druhý nalevo. Plav ke druhému, potop se a uvidíš malou škvíru jíž proplav až k žebříku. Ve vodě tě budou otravovat pouze dotěrné rybky. Žebřík tě zavede ke dvěma použitelným kolům, až je použiješ tak se vra? ke splavu se sudy. Kde si přisuň sud, co je normálně ve svislé poloze ve vodě, k protějšímu splavu, a přes sud vyskoč do další části kanálů. Dostaneš se k menšímu žebříku, nad nímž je šachta. Ta tě zavede k zatím nefunkčnímu větráku. Žebříkem nalevo vylez výš a druhým žebříkem na protější straně se dostaneš ke dveřím. Zde u černého orla odboč a připrav se eliminovat vojáka. V řídicí místnosti se dá v bednách najít něco munice a lékárniček, všimni si zde panelu se třemi tlačítky. Vra? se zpět do místa kde jsi použil dvě kola. A buď opatrný, dojde k výbuchu po němž zůstanou jedny ze dveří poškozené. Za nimi přisuň sud k mříži a slez za ní žebříkem dolů. Ocitneš se v dalším kanále s hlubokou vodou. Proto ti nezbude nic jiného, než opět vlézt do vody a plavat tímto uvedeným směrem: doprava, doleva, doleva, doprava, doleva, doleva, doprava a doprava. Teď by si měl doplout do červeně osvětlené části v níž se dá vyjít po schůdcích. Přímo naproti nim jsou dvě zelená a červená světýlka a mezi nimi páčka. Po její aktivaci se vra? k sudům a zničeným dveřím. Zneškodni protivníka a kanálem se vracej ke splavu, kde je opět nacista. Prostřílej se až k větráku a do řídicí místnosti k panelu, použij ho. A teď jdi do prostoru se zapnutým větrákem, vírem vzduchu budeš vymrštěn nahoru. Buď opatrný a dostaň se do malé škvíry nad tebou, je uprostřed stropu. Stačí úplně dole uprostřed, nad větrákem, vyskočit a dostaneš se k žebříku. Lez, seskoč dolů, projdi celou místností a vra? se ke dveřím. Měl by se promítnout další filmeček, v němž se tentokrát ocitneš s par?ákem v poušti.

9. Level

V nákladovém prostoru auta si doplň výzbroj, dej se pěšinou a dorazíš k rozlehlé poušti, v níž jsou vzadu útočící protivníci. Jakmile budeš mít rozhled jdi podél skály doleva, až dozadu. Kde se skrč a schovávej se buď za kameny nebo písek. Přibližuj se k zákopům kde jsou nepřátelská opevnění a snaž se zároveň zneškodňovat zákeřné protivníky. Na jejich likvidaci použij granáty, sniperku nebo pistoli, je poměrně přesná na velkou vzdálenost, akorát je potřeba více výstřelů. Zkrátka se snaž používat ty nejúčinnější zbraně co máš např. bazuku. Máš před sebou nelehký úkol, vyčistit celou přilehlou oblast, včetně tanku. Taky je potřeba dávat si pozor na granáty. Až budeš mít hotovo tak najdi, ve třech vybudovaných bunkrech, tři malé vysílačky a použij je. Až se tak stane budeš opět napaden vojáky, zlikviduj je, a vra? se k autu na začátek úrovně.

10. Level

Od auta jdi do dolů, podlez zábranu a uvnitř následuj koleje jež vedou ke svaleným trámům. Podlez je a o něco dál si udělej průchod přes zatlučená prkna. Zneškodni psy a od beden se sudy se dej dolů k vozíku nalevo. Nastup si do něho a nyní se během jízdy skrč a vyčkávej dokud nedojedeš k vojákovi schovanému vzadu za bednami. Nejlépe se ho podaří zlikvidovat bazukou. Nyní musíš rychle střelit do výhybky na levé straně, od vojáka na nějž si použil granát. Na vozíku budeš přesměrován a pojedeš dalšími koleji. Teď ti popíšu co tě zhruba čeká za úkony, a v jakém pořadí. Musíš se skrčit před elektrickým výbojem a nízkým průjezdem, hned na to zneškodnit pronásledovatele na vedlejší dráze. Později se ti ukáže mini sekvence jak se řítíš dolů, kde střel nalevo do explozivních sudů. Skrč se před prkny a až se ocitneš na konečné, kde už dál tra? nevede, tak střel do další z výhybek a budeš opět přesměrován. Posléze přeskočíš ve vozíku propast a spadneš do vody. Rychle zneškodni vojáka, potop se a uvolni si nožem cestu přes prkna dál, kde vylez z vody a jdi.

11. Level

Byl si nacisty zajat, spolu se tvou kolegyní. Jsi ve vlaku vezoucím tě do vězení, do nacisty obsazeného hradu. Přečkej zhruba pět minut zavřený, až budeš zdánlivě osvobozen. Jdi chodbou a zaboč, na rozcestí běž protějším směrem přes pootevřené dveře. Dojdeš k plynové komoře, poznáš podle ukazatele hořlaviny. Až na tebe bude puštěn plyn, tak rychle aktivuj všech šest kol na obou stranách potrubí, tím plyn vypneš. Tentokrát musíš, až se otevřou dveře, fašistu nalákat a neprodleně se schovat za potrubí na pravé straně, jakmile za tebou přiběhne, bleskově zmiz do chodby a hned prvními dveřmi do zbrojovny. Kde rovněž neztrácej čas a rychle protivníka, hned jak tě doběhne, zastřel sebraným samopalem. Pak se prostřílej přes chodby kterými si předtím šel, nezapomeň si vzít sniperku u dveří, až k té se dvěmi bílými světly. Na rozcestí jdi doprava, v bedně u zdi si doplň náboje do sniperky, chodba tě zavede ven na nádvoří. Napřed na něm udělej čisto a poté rozstřel trafo u plotu, tak aby bouchlo. Probij si cestu zpět do chodby v níž si šel předtím doprava a nyní jí jdi rovně. Ocitneš se u schodů se sudy a otevřených dveří. Vydej se dveřmi a dole je na levé straně v pokoji, schována pistol. Otoč se, a opačnou stranou chodby se dostaneš do kuchyně. Zastřel vojáka, a nožem ho rozčtvr?, seber klíče co měl u sebe, a vra? se ke schodům jež tě zavedou k zamčeným dveřím, ty odemkneš nalezenými klíči. Přeskoč práh dveří a za deaktivovaným laserem si vezmi lékárničku z bedny. Dvoukřídlými dveřmi vykroč ven a podél stop se dostaň do sousední chodby, ve které jsou na levé straně další dveře, dotkni se jich z levé strany a projdi. Před tebou je poklop do pozemí jenž tě zavede dál, pouze zde seskoč do vody.

12. Level

Vylez z vody a po krátké chůzi se ocitneš na čerstvém vzduchu. Od tanku pokračuj napravo k domku s krbem, uvnitř je zatím neaktivní páka (chybí k ní zubaté kolečko) a zamčená přihrádka (napájecí baterie), k níž je potřeba najít klíč, toto místo si zapamatuj. Pak běž k protějšímu vchodu do sklepení, je tam ikona blesku. Levý směr tě dovede přes několik odboček k dalším schodům, kterými sejdi. Pod nimi je lékárnička, a za dveřmi se dej dlouhou chodbou. Najednou na tebe zaútočí nepřítel, takže ho vhodným způsobem, sniperkou nebo granátem, zlikviduj. Ale jde zneškodnit v pohodě i pistolí. Další schody tě zavedou k vypnutým pístům, zleva je obejdi a zaboč. Je potřeba někde nahodit přívod elektrického proudu. Dojdeš k zamčenému výtahu, s pomocí baterky postupuj opačným směrem od něj, až přijdeš k dalším zásobám na doplnění, tak zastřel všechny napadnuvší protivníky. V jídelně si vezmi hledané klíče, od vojáka jenž byl skrčený za stůl. Nyní se vra? k výtahu a použij ho. Dole u dvou sudů a jedné bedny, si všimni zatlučených prken, (cesta do kanálů) rozbij je a jdi chodbou dál. Kde je za dveřmi přívod elektrického proudu, ale chybí k němu napájecí baterie.

13. Level

Proto se dej žebříkem do kanálů, o kousek dál u potrubí, aktivuj malou páčku, je tu i jedem spínač, hned vedle. V sekvenci uvidíš jak se u tří pístů rozsvítí světla, proto se k nim nyní vra?. A následuj levou stranu až na konec, kde vylez žebříkem k ovládacím panelům. Vezmi si pověšené klíče, jsou od přihrádky s napájecí baterií, proto se vra?, přes skoro celou úroveň, si zmíněnou baterii vzít. Až ji budeš mít tak jdi k přívodu elektrického proudu, (je to tam kde sis předtím odemkl výtah vedoucí dolů) kde sebranou baterii umísti na své místo a použij páčku, tím se odčerpá voda v kanále, (opět animace) kde si předtím použil páčku na osvětlení u pístů. Teď tam jdi tedy použít onen spínač, pak se vra? k ovládacím panelům u pístů, kam vede již jednou zmíněný žebřík. Na panelu použij tlačítko POWER a tři písty se uvedou do provozu. Přeskákej přes ně na druhou stranu k zábradlí a dveřím. Za nimi se chodbou prostřílej do skladu, a z druhé řady polic si vezmi zubaté kolečko. Vra? se k pístům a poraď si s nacisty. Odsud se prostřílej až do chodby vedoucí ven na dvůr.

14. Level

Na dvoře kde byla předtím baterie a páka v domku, použij u páky nalezené kolečko a páku aktivuj, otevře se ti dvoukřídlá brána, pokračuj jí dál přes most. Zaboč doprava a skrývej se za auta nebo sudy, před tankem jenž na tebe útočí. Podél stěny jdi první odbočkou do úzké uličky. Kde si poraď s tuhým odporem, následuj stopy, včetně těch krvavých, a zároveň si přisuň jeden ze sudů, co byl tam kde na tebe zaútočil pes, až k místu kde na tebe útočí kulometčík. Jde sice zneškodnit jsi li opřený o dveře, buď pistolí nebo sniperkou, ale kulomet by na tebe pořád útočil a do kanálu by ses tak nikdy nedostal, poklop je kousek před ostnatými dráty. Proto se skrývej za sudem aby jsi se mohl do kanálu nožem dostat. Na rozcestí kráčej doprava, následuj spojence, zavede tě do tajného úkrytu. Zde běž levou chodbou k agentce s níž si dlouze promluvíš.

15. Level

Vylez z kanálu, v chodbě si přisuň bednu k mříži vzadu, nožem ji proraz a přeskoč. Vyjdi nahoru, u postelí si zapamatuj zamčená dvířka a pokračuj chodbou dál. Přijdeš k červenému světlu od něj běž podél bílých světel a u toalety zaboč do chodby. Dole se vydej levým směrem až k výtahu, na jehož levé straně je ovládací spínač. Vystup a půjdeš li napřed tak tě z oken přepadnou vojáci. U dvou dveří se dej nejdříve těmi pravými. Znič obraz na němž je Adolf Hitler, posléze sejf a najdeš klíče. Nyní se vra? na začátek úrovně k zamčeným dvířkům. Ještě než tam ale půjdeš, tak si obhlídni zbylé ze dvou dveří, tedy ty levé, později zde zadáš číselný kód. U odemčených dvířek si vezmi zásoby a hlavně v levé žluté bedně seber výbušinu. Vra? se k vratům (nyní tam budou zas protivníci) na číselný kód, kde zadej (9341) a projdi do dlouhé chodby. V ní zlikviduj nacisty kteří na tebe nemilosrdně střílí. Dostaň se do doků, dveře s číslem 3, kousek od těchto dveří je v rohu bedna se sniperkou. V docích také vysbírej bedny, je tam i lékárnička, pod schody. Posléze se dej pravými dveřmi do další úrovně.

16. Level

Další lékárnička na tebe čeká v chodbě, za dveřmi u ponorky se ocitneš pod palbou. Proto všechnu nepřátelskou pozornost pracně zneškodni. Vojáci jsou rozmístění na horním ochozu a po obou stranách doku. Dle potřeby se skrývej za bedny, sudy a podobně. Největší problém ti bude způsobovat nepřátelský granát. Poté skoč do vody k ponorce a na její levé straně umísti pod lodní šroub výbušinu a vzdal se. Po výbuchu se dostaň žebříkem z vody a jdi až k červenému světlu které vzadu svítí. Odsud jsi už jen krůček ode dveří se zeleným světlem, naproti nim je panel od vrat do další časti skladu, proto jej použij a dej se pohybem vpřed. Na rozcestí si běž napravo doplnit zdraví schovanou lékárničkou, mezi bednami, opačným směrem tě zas přepadnou nacisté, za tankem. Proto si s nimi poraď jak nejlépe umíš, na konci jsou pak další dvoje zeleně osvětlené dveře, otevři si ty levé. V chodbě si můžeš vzít u bílého světla další lékárničku, projdi žlutými dveřmi a setkáš se, se svým pomocníkem.

17. Level

Který tě doveze k námořní nacistické lodi, v člunu posbírej zásoby a po laně vylez na loď. Prostřílej se až k lodnímu dělu. Projdi pod ním doleva a vzadu u červeného světla vyjdi po schůdkách. Vstup třetími dveřmi dovnitř kde si otevři další. A nyní se dostaň až ke schodům nalevo, ty tě zavedou k bedně s náboji do sniperky a dveřím s fašistickým symbolem. Vra? se nahoru a pokračuj rovně. U rotujícího větráku si vezmi lékárničku a na polici bazuku. Pokračuj dveřmi do hlavní části lodi, v níž se nachází Brána. Zlikviduj protivníky jež na tebe střílí, jsou na horním ochozu těsně nad bránou. Tam kde nyní jsi jsou dvě páky a jedna páčka uprostřed. Právě tu uprostřed aktivuj a zprovozníš Bránu. Všimni si také zavřeného poklopu u žebříku. Teď se vra? ke dveřím s fašistickým symbolem, proběhne sekvence. Poté zastřel Hitlera, seber z přihrádky dokumenty, doplň si zdraví lékárničkou, u psacího stolu aktivuj na stěně páčku. Spustí se poplach a dveře se ti otevřou. Proto se rychle prostřílej zpět k Bráně, máš jen 44 vteřin než nastane výbuch! Během kterých se musíš stihnout vrátit, slézt dolů a vstoupit do Brány, než dojde k výbuchu. Zvládneš li to v pořádku, tak budeš odměněn působivou závěrečnou sekvencí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1

  


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group  Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com  Style created by phpBBTema